vineri, 29 martie 2013

Programe si Alpicatii OFFICE

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1AoqQqiU5Db0XOe4r4jCjSlowwCOiQ_52QaR1hL1-zTSZgi9_66fFOXy_ATuDJpSKsgoM0JoKgcMv3HyvIPVTcQQlZgjZESlh6kl3yQdqNHMx-SSzljRxq5E4OVhIzE6Z8tnwAP1Icl8/s1600/msoff.jpg

  •  Microsoft Office 2013 Consumer Preview - Gratuit - Download
    Abandonând suportul pentru Windows XP şi Windows Vista, noul Office 2013 aduce o interfaţă nouă care, deşi preia unele elemente cunoscute precum interfaţa Ribbon, le optimizează pentru controlul touch şi le combină cu deja celebra interfaţă Metro pe care se bazează Windows 8 şi Windows Phone 8.
    Pe lângă acestă schimbare, Office 2013 aduce suport superior pentru stylus-uri, integrare cu serviciul de stocare Skydrive, sincronziarea setărilor şi datelor utilizatorilor, integrare socială pentru companii prin Yammer, integrare Skype şi integrare cu suita online de aplicaţii Office 365
    Suita Microsoft Office 2013 Home Premium Consumer Preview conţine aplicaţiile Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access şi Publisher.

  • Office 2007 Service Pack 3 - Gratuit - Download
    Office 2007 Service Pack 3 (SP3) este un pachet ce conţine toate actualizările aduse până acum suitei Microsoft Office 2007.
    Service Pack 3 include numeroase remedii de securitate şi actualizări pentru îmbunătăţirea stabilităţii şi performanţei suitei Microsoft Office 2007, unele dintre ele distribuite în premieră cu acest Service Pack.
    Lista completă cu modificările aduse de Office 2007 SP3 o puteţi găsi aici.
    Fiind un pachet de actualizare cumulativ, Office 2007 Service Pack 3 conţine toate remediile introduse de SP1 şi SP2 pentru Office 2007, putând fi instalat fără a fi nevoie să aplicăm mai întâi pachetele de actualizare anterioare.

  • Office 2010 Service Pack 1 - Gratuit - Download 
    Microsoft Office 2010 a primit primul său Service Pack (SP1), un pachet în care se regăsesc toate actualizările oferite până acum prin intermediul serviciului Windows Update, alături de îmbunătăţiri pentru creşterea nivelului de securitate, mai multă performanţă şi stabilitate în utilizarea de zi cu zi.
    Pachetul de actualizare poate fi descărcat în versiune pentru instalare offline, sau folosind serviciul Windows Update. Kit-ul de instalare offline, poate fi utilizat chiar şi pentru calculatoare lipsite de acces la internet, sau echipate cu o conexiune limitată din punct de vedere al vitezei sau volumul de trafic permis.
    Lista completă cu modificările aduse de Office 2010 SP1 o puteţi găsi aici.

    Descă de aici versiunea x64 a pachetului de actualizare Microsoft Office 2010 Service Pack1.

    Service Pack 1 adaugă optimizări pentru compatibilitate cu noua suită Microsoft Office 365, dar şi o serie de facilităţi noi, care nu se regăsesc în versiunea iniţală de Office 2010.

  • Microsoft Office 2010 - Comercial - Download
    Office 2010 este cel care inaugureaza componenta online a suitei celor de la Microsoft.
    Microsoft Office 2010 aduce numeroase funcţii noi si modificări la nivelul interfeţei. Ribbon-ul lansat in Office 2007 este prezent in toate aplicaţiile componente, inclusiv in Outlook.
    Word 2007 are un sidebar nou, care poarta numele Document Map. Este afişat în stânga ferestrei şi schematizează elementele componente ale documentului. Unele modificări in text, pot fi realizate direct din Document Map.
    De o abordare interesantă beneficiază funcţia print. Facilităţile Print şi Print Preview au fost unite. In aceeaşi fereastră exista atât preview-ul documentului, cât şi opţiunile aferente.
    Microsoft Excel 2010 ofera mai puţine noutăţi decât Word. Capul de afiş este funcţia de filtrare a datelor denumită Slicer.
    Sub numele Microsoft Office Web Applications se acunde componenta online a suitei. Aceasta va include următoarele aplicaţii: Word, Excel, PowerPoint şi OneNote. Toate pot fi accesate direct din browser-ul web. Microsoft Office Web Applications ruleaza inclusiv pe Firefox şi Safari.

  • OffiSync - Gratuit - Download
    OffiSync este un add-in pentru Microsoft Office care faciliteaza salvarea documentelor in Google Docs.
    Daca ai un cont Google, poti salva si deschide documentele salvate in Google Docs direct din aplicatiile componente ale suitei Microsoft Office.
     
  • Business Card Designer Plus 9 - Comercial - Download
    Acum iti poti face propria carte de vizita, fara batai de cap, si cu un minim de cheltuieli folosind Business Card Designer Plus 9.
    Business Card Designer Plus 9 vine cu un pachet bogat de grafica si template-uri, tocmai pentru a face munca mult mai usoara.
    Cu Business Card Designer Plus 9, in numai cateva minute cartile tale de vizita vor avea un aspect placut si un stil profesional. 

  • OpenOffice.org 3.1.0 - Gratuit - Download
    OpenOffice este un pachet de programe care contine procesor de texte si editor HTML, foi de calcul tabelar, modul de desen si grafica vectoriala si editor de formule.
    Datorita unui pachet mare de functii inglobate si de modulul de opperare, OpenOffice este compatibil cu toate pachetele de tip office cum este MS-Office.
    Cu OpenOffice puteti deschide aproape toate documentele create cu MS-Office fara probleme, le puteti edita si salva fie in format nativ, fie in formatul original.

  • Notepad++ - Gratuit - Download
    Notepad++ este un editor de cod care inlocuieste Notepad si care accepta mai multe limbi. Notepad++ ruleaza in mediul MS Windows, utilizarea sa fiind reglementata de liceenta GPL.
    Bazat pe o puternica componenta de editare, Notepad++ este scris in C++ si foloseste Win32 API si STL care asigura o viteza mai mare de executie cat si dimensiuni mai mici ale programelor.

  • Belltech Business Card Designer Pro 5.2 - Comercial - Download
    Creati-va acasa propriile carti de vizita folosind Belltech Business Card Designer Pro.
    Softul vine cu un pachet de grafica, templateuri si multe alte functii toate pentru a simplifica munca dumneavoastra. Belltech Business Card Designer Pro este un program profesional pe care il veti putea folosi cu incredere.
    Cu Belltech Business Card Designer Pro cartile de vizita vor arata foarte bine si vor fi mult mai ieftine.

  • Klick-N-View Business Cards 4.5.2 - Comercial - Download
    Klick-N-View Business Cards face proiectarea si imprimarea cartilor de vizita mai usoara.
    Indiferent ca veti crea carti de vizita pentru uz personal sau pentru afaceri, cu Klick-N-View Business Cards cartile de vizita vor beneficia de un design ireprosabil.
    Imprimarea cartilor de vizita cu Klick-N-View Business Cards se realizeaza in cateva minute.

  • AMF Business Card Designer - Comercial - Download
    Creati carti de vizita profesionale cu AMF Business Card Designer.
    AMF Business Card Designer este software-ul perfect pentru crearea cartilor de vizita. Pentru fiecare carte de vizita puteti oferi un design deosebit si un aspect profesional.

  • Biz Card Maker 1.1 - Comercial - Download
    Biz Card Maker este un soft profesional utilizat pentru a dezvolta carti de vizita intr-un mod profesional cu un minim de efort.
    Biz Card Maker vine cu un pachet complet de template-uri si grafica pentru a simplifica procesul de creare a unei carti de vizita.
    Cu ajutorul programului Biz Card Maker veti realiza carti de vizita la un standard de afaceri.

  • Business Card Design Storm 1.1 - Comercial - Download
    Business Card Design Storm este un soft profesional cu ajutorul caruia puteti proiecta carti de vizita. Cu Business Card Design Storm aveti nevoie de doar cateva minute pentru a va face cartea de vizita asa cum doriti.
    In Business Card Design Storm puteti folosi text, grafica, etc pentru a reda o linie profesionala cartii de vizita.
    Business Card Design Storm include multe template-uri, pentru a va face munca mai usoara.

  • Business Card Studio 2.0 - Comercial - Download
    V-ati dorit vreodata sa va creati cartea de vizita fara a va mai gandi la cheltuieli? Daca da, va prezentam programul Business Card Studio, cu ajutorul caruia puteti realiza acest lucru.
    Prin folosirea programului Business Card Studio veti obtine cartea de vizita dorita si veti economisi bani in acelasi timp.
    Desenele si sabloanele de imprimare sunt o sarcina foarte usoara cu Business Card Studio permitandu-va sa compuneti proiecte complexe in cativa pasi.

  • OpenOffice.org 3.1.0 - Gratuit- Download
    Construit pentru a rula pe diferite platforme, OpenOffice.org 3.1.0 este un pachet de programe open source compatibil cu toate formatele majore din Microsoft Office, ceea ce il transforma intr-un concurent serios pentru acesta din urma.
    Fara a avea pretentii la capitolul interfata grafica, OpenOffice.org 3.1.0 face fata cu brio nevoilor unui utilizator casnic sau chiar celor ale unei mici companii. Avand in vedere situatia economica generala din aceasta perioada, folosirea acestui program absolut gratuit salveaza o parte considerabila a bugetului dumneavoastra, iar acest lucru este cel mai important.
     
  • Visual Business Cards 4.33 - Comercial - Download
    Visual Business Cards are peste 500 imagini de fundal de înaltă calitate! Acestea sunt unice, profesional realizat de imagini, care va stabili o carte de vizită în afară de mulţime. Puteţi chiar să vă creaţi propriul fond de imagini pe care le aveti pe computer, cum ar fi fotografii digitale sau windows backgrounds.
    Noul wizard al Visual Business Cards va indruma rapid prin procesul de creare a unei carti de vizita personalizate.


  • BusinessCards MX 3.98 - Comercial - Download
    Business cards mx te va ajuta sa concepi si sa tiparesti carti de vizita cu un aspect profesional. Interfata programului a fost creata de asa maniera incit chiar si un incepator sa nu intimpine probleme in utilizare. Procesul de concepere se bazeaza pe inserarea de elemente predefinite in sablonul noii carti de vizita.
    Un alt avantaj oferit de  business cards mx
     este posibilitatea salvarii datelor si informatiilor despre o persoana sau o companie astfel incit acestea sa poata fi reutilizate mai tirziu. Programul foloseste sabloane pe care le poti pregati singur sau poti folosi sabloanele model, gata facute, cu care este livrat programul

    Exista peste 750 de modele de carti de vizita in program.
     
  • EssentialPIM 2.8 - Comercial - Download
    EssentialPIM este o foarte bună soluţie PIM (Personal Information Manager) care te ajută să ţii evidenţa întâlnirilor şi a evenimentelor importante. Include un calendar, o agendă de contacte, o listă de sarcini şi însemnări. Datele pot fi sincronizate cu programe precum Microsoft Outlook şi servicii online gen Google Calendar. EssentialPIM îţi oferă şi un nivel înalt de securitate, informaţiile personale fiind criptate cu ajutorul algoritmului AES (Advanced Encryption Standard). 
     
  • Notepad++ v5.2 - Gratuit - Download
    Notepad++ este un program de editare oferit gratuit, cu suport pentru câteva limbaje de programare, ce ruleaza exclusiv pe Microsoft Windows. Notepad++ 5.2, ultima versiune a programului, oferă posibilitatea de editare simultană a mai multor fişiere, stiluri personalizate, multiview si bookmarks. Un avantaj al programului este faptul că acesta are o viteză bună de execuţie, iar dimensiunile sunt reduse. 
     
  • UltraEdit v14.20 - Gratuit - Download
    UltraEdit este unul dintre cele mai bine vândute şi mai puternice editoare de text de pe piaţă. În acelaşi timp UltraEdit 14.20 suportă editare HTML, HEX, PHP, Perl, Java si JavaScript, aplicaţia ideală pentru programatori.
    UltraEdit 14.20 vine cu un set de modificări faţă de versiunea precedentă, dintre care putem aminti:
    • suport FTP îmbunătăţit
    • posibilitatea de editare coloana/bloc
    • introducerea unui Toolbar HTML pentru funcţiile cele mai populare
    • integrare cu UltraSentry pentru a şterge fişierele temporare UltraEdit 
  • AbiWord 2.6.6 - Gratuit - Download
    AbiWord este un program de procesare text, asemănător cu Microsoft Word, însă cu posibilitatea de a rula pe mai multe platforme: Windows, Mac OS X, Linux. Cu o interfaţă atractivă, profesională, noua versiune a programului, AbiWord 2.6.6, oferă şi o varietate de pluginuri cu ajutorul cărora puteţi edita imagini, puteţi traduce cu ajutorul Babelfish şi multe altele. 
     
  • Foxit Reader 3.0 - Gratuit - Download
    Foxit Reader este un program de dimensiuni reduse, foarte rapid cu functii diverse. Putem spunea k pe langa posibilitatea de vizualizare, editare si tiparire a documentelor PDF, pachet lingvistic si decodare fisiere, Foxit Reader permite si conversia documentelor PDF in format text. Programul este mult mai rapid de Adobe Reader, interfata este simpla, curata si usor de folosit.
    Foxit Reader 3.0 vine cu un set de imbunatatiri fata de versiunea precedenta, dintre care cele mai importante ar fi:
    • suport multimedia pentru fisiere audio-video in fisierele PDF
    • o functie noua de gestionare a PDF-urilor online
    • plugin pentru Firefox
    • posibilitatea de a instala un toolbar
     
  • ThinkFree Office 3.5.1088.34 - Gratuit - Download
    ThinkFree Office 3.5.1088.34 este o aplicatie compusa dintr-o suita de programe de procesare de texte, prezentari si  calcul tabelar de inalta performanta ce inlocuiesc cu usurinta functii ale Microsoft Office, mai exact Word, Excel si PowerPoint. ThinkFree Office 3.5.1088.34 ruleaza ca o aplicatie, interfata este asemanatoare cu MS Office, iar compatibilitatea cu sistemele de operare  Windows, Linux sau MAC OS X ii aduc un numar mare de utilizatori.
    Dintre avantajele pe care le avem utilizand ThinkFree Office 3.5.1088.34 putem aminti despre:
    • compatibilitate cu Microsoft Office
    • suport pentru fisierele Microsoft Office in format OOXML
    • interfata grafica familiara
    • spatiu de stocare online pana la 1GB
    • sincronizare si update automat a fisierelor
    • posibilitatea de rulare a programului indiferent de sistemul de operare (Windows, Linux sau MAC)
     
  • StickyNote 9.0 - Comercial - Download
    StickyNote 9.0 este cel mai popular program de notite virtuale si in acelasi timp este singurul program care ofera  posibilitatea de redare a insemnarilor intr-un mod cat mai realistic, 3D, prezentarea acestora fiind aproape identica post-it-urilor folosite de noi in viata de zi cu zi.
    StickyNote 9.0 iti ofera posibilitatea de a avea un numar mai mare si mai complex de informatii de care sa-ti amintesti mai mult ca oricand: numere de telefon, mesaje, parole. StickyNote 9.0 iti propune prin aceasta ultima versiune a programului o solutie facila pentru organizarea cat mai eficienta a informatiilor de care avem nevoie. 

     
  • OpenOffice.org 3.0.1 - Gratuit - Download
    OpenOffice.org 3.0.1 este un pachet complet de programe de birotica, ce acopera toate nevoile de procesare, precum texte, calculul tabelar, prezentari si multe alte functii asemanatoare Microsoft Office.
    Ca un avantaj si un plus fata de Microsoft Office, OpenOffice.org 3.0.1 poate crea fisiere de tip PDF. Alte cateva imbunatatiri pe care le aduce OpenOffice.org 3.0.1 sunt:
    • introducerea unui gestionar de informatii personale
    • un modul imbunatatit pentru exportul din PDF in Draw
    • suport Web 2.0
    • suport pentru documentele Microsoft Office 2007 OOXML
    • interfata grafica mai prietenoasa si moderna
    • introducerea unui motor de generare a rapoartelor in Base
    • suport pentru prezentari multi-ecran in Impress
     
  • Microsoft Office Professional 2007 - Comercial - Download
    Microsoft Office este un pachet de programe oferit de Microsoft Corporation, insotit de o aplicatie pentru accesarea lor cat mai facila. Microsoft Office Professional 2007 vine in ajutorul nostru cu o interfata imbunatatita, pentru a putea crea documente mai rapid, mai simplu si intr-o modalitate mai intuitiva.
    Din suita de programe oferita de Microsoft Office Professional 2007 putem aminti:
    • Microsoft Office Word 2007
    • Microsoft Office Excel 2007
    • Microsoft Office PowerPoint 2007
    • Microsoft Office Outlook 2007
    • Microsoft Office Accounting Express 2007
    • Microsoft Office Publisher 2007
    • Microsoft Office Acces 2007
    Tot ca o imbunatatire a programului, Microsoft a integrat formatul PDF in Microsoft Office 2007, astfel se pot crea o varietate de documente ce pot fi vizualizate si direct tiparite din aplicatiile Office.
    Office 2007 a adus ca noutate majoră interfaţa numită Ribbon. S-a renunţat astfel la clasicele bare de butoane şi s-a optat pentru o organizare pe tab-uri a celor mai importante funcţii. Tot la nivelul interfeţei a fost adoptat butonul Office, similar butonului Start din Windows. Acesta deschide un meniu cu funcţiile de bază, precum Save sau Print.
    Cu această ocazie a fost introdus formatul de fişiere Office Open XML. Fişierele salvate in Word au devenit din doc, docx, cele create cu Excel din xls au devenit xlsx şi aşa mai departe. Practic, conţinutul fişiereului salvat a fost compactat, reducandu-i astfel dimensiunea. Poţi vedea chiar ce conţine acel fişier schimdu-i extensia in zip, de exemplu.
    O altă noutate a fost suportul pentru fişiere PDF, Această funcţie a fost promisă de la bun început, dar a ajus în Office 2007 abia odată cu Service Pack 2. Asta din cauza unor neînţelegeri cu cei de la Adobe, care au creat formatul PDF. Odată cu introducerea acestei funcţii, utilizatorii au posibilitatea de a salva fişierele in format PDF.
    Cum era şi normal, toate programele din suita Office 2007 au primit diverse imbunătăţiri, dar nimic revoluţionar. De exemplu, în Word, a fost îmbunătăţită funcţia de căutare. Nu mai este o simplă fereastră, ci o coloană laterală care subliniază zonele din text unde apar cuvintele căutate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu